Andrea Prehn Gallo 

¡Hola! ¿Cómo estás?


Soy Andrea, Spaans docent,  ik heb al meer dan 8 jaar ervaring als Spaans docent, geaccrediteerde van het Instituto Cervantes in Spanje.

Spaans onderwijzen is een van mijn passies!

Ik kom uit Fontpineda, een mooi dorpje in de buurt van Barcelona.
Ik woon al meer dan 7 jaar in Rotterdam, ik vind het een geweldige stad!


Ik spreek naast Spaans (mijn moedertaal) ook Engels, Nederlands en Catalaans.

Ik kan niet zonder creativiteit en plezier; deze elementen  zal ik dan ook toepassen in mijn manier van lesgeven.

Je zult het Spaans op een creatieve, leuke en plezierige manier onder de knie krijgen.

Me  gusta:

Surfen is een sport waar ik veel van houd.

Een nieuwe taal leren is net als het leren surfen. Stort jezelf met volle overgave op de nieuwe uitdaging.

Ga op en neer op de golven van succes en weerstand. Maar onthoud: je moet opletten, oefenen en doorzetten. Steeds zal je vooruitgang boeken en er plezier in blijven houden. 

Marta La Torre Rubio

¡Hola¡ ¿Qué tal?

Me llamo Marta y soy de Andalucía (España). 

Ik woon 4 jaar al in Nederland en ik ben er dol op.

Ik ben een ervaren leraar met groepen en individuele lessen. Ik heb een Masters in Education en ben een geaccrediteerde leraar van het Instituto Cervantes in Spanje. Ik spreek Spaans, Engels en ik ben Nederlands aan het leren.

Het is belangrijk voor mij om speciale aandacht te besteden aan de specifieke behoeften van elke student en elke stap in de ontwikkeling van de Spaanse taal te volgen.

Me gusta:

In mijn vrije tijd bezoek ik graag musea en galerijen en hou ik van oud zwart en met films.

Inés Avendaño Pérez

¡Hola! ¿Qué tal?

Me llamo Inés y soy de Galicia (norte de España).

Ik heb 5 jaar lang Spaans lessen gegeven in Spanje en ik ben verhuisd naar Nederland in 2019. Ik heb veel ervaring in privé en groep lessen, dit doe ik het liefst. Dat is bovendien de reden dat ik Spaans lerares ben geworden, omdat het mijn passie is. 

Spaans is mijn moedertaal, net als Galicisch. Ik voel me ook heel erg op mijn gemak om in het Engels praten, en net als jij ben ik een nieuwe taal aan het leren: Nederlands! 
Ik heb deze uiteraard laten vertalen :)

Me  gusta:
Ik houd er van om buiten te hardlopen, boeken te lezen en het strand te bezoeken in mijn geboorteplaats.

Onze waarden en filosofie

Bij El Sol willen we helpen, we willen het verschil maken bij mensen. Lesgeven is onze passie. Wij zijn ervan overtuigd dat educatie één van de belangrijkste dingen in het leven is. Educatie begint met lezen en creativiteit, dat is waarom we ons hier enorm voor inzetten.

 

Wij vinden dat het heel belangrijk is om kinderen te leren lezen. Ik was in 2016 de lesgeven in Ecuador, als vrijwilligster. Mijn doel is om dit iedere drie jaar te gaan doen, een ook mijn doel is om veel vrijwilligers te leren die willen helpen.

Ik ben dol op creativiteit en heel blij dat ik kennis heb gemaakt met Fundación Arte del Mundo in Baños, Ecuador, een stichting die lesgeeft door artistieke en creatieve activiteiten te organiseren.

 

Voordat ik ging lesgeven in Zuid-Amerika, dacht ik dat het heel normaal was dat iedereen kon lezen. Ik realiseer me nu hoe belangrijk het is om kinderen hierin les te geven in Ecuador. De kinderen kwamen naar ons omdat ze het heel graag wilden leren. Toen ze begrepen dat ik meer talen spreek dan alleen Spaans, vroegen ze mij om het hen te leren. Kinderen willen leren en wij moeten hen deze schat geven.

Wil je als vrijwilliger werken in Latijns-Amerika?

Bij El Sol kan je een cursus Spaans volgen zodat ook jij in veel landen kunt helpen. Vraag het ons en wij brengen je in contact met La Fundación Arte del Mundo en Villa Ticca, beide stichtingen zijn gehuisvest in Ecuador.

  • Icono social LinkedIn
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

​El Sol Spanish Courses

Delfgaauwstraat 82 b 3037LS 

Rotterdam - Nederland


Tel: 06 17700438


Terms and conditions


Social media: